Ağır yaralı hasta sedyeden yere düşürüldü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2009 13:09, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Muş'tan Diyarbakır istikametine gelmekte olan ve kaçak göçmenleri taşıdığı öğrenilen bir minibüsün şarampole uçması nedeniyle hayatını kaybeden mülteci sayısı 3'e yükselirken, kazada yaralanan 16 mülteciden biri uçak ambulans ile Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne getirilirken sedyeden yere düşürüldü.

Sabah saatlerinde Muş'tan Diyarbakır'a gelmekte olan plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen kaçak mültecileri taşıyan bir minibüs Muş-Kulp karayolunun 60. kilometresinde şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 3 kaçak mülteci hayatını kaybederken 4'ü ağır 16 kişi yaralandı. Yaralılar Kulp Devlet Hastanesi ve Diyarbakır'daki hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Meydana gelen feci kazanın ardından uçak ambulans ile Diyarbakır'a getirilen ağır yaralı bir mülteci uçak ambulanstan indirildikten sonra sedyeye bindirildi. Sedyeye bindirilen yaralının başında 7 kişi olmasına rağmen yaralı mülteci yere düşürüldü. Herkesin şaşkın bakışları arasında yere düşen ağır yaralı, sağlık ekipleri tarafından tekrar sedyeye bindirildi. Sedyeye bindirildikten sonra ambulansa konulan yaralı hemen tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber